Siirry pääsisältöön

Iloa kir­joit­ta­mi­seen -verk­ko­kurs­si 18.9.-26.11.2023

Iloa kirjoittamiseen -kurssilla kirjoitetaan rennolla otteella ja tuetaan jokaisen yksilöllistä kirjoittajan tietä. Kurssi toteutetaan sähköpostilistalla.

Aika:

18.9. klo 17 – 26.11.2023 klo 19

Paikka:

Kirjoita-sähköpostilista 

Iloa kirjoittamiseen -kurssilla käsitellään erilaisia kirjoittamisen tapoja ja muotoja ja kokeillaan erilaisia tyylejä ja lajityyppejä. Pääpaino on innostavissa kirjoitustehtävissä, joista osallistujat saavat halutessaan palautetta. 

Kurssin ohjaaja Miina Supinen - Ulkoinen linkki- Ulkoinen linkki (s. 1976) on kirjailija, käsikirjoittaja ja kokenut luovan kirjoittamisen opettaja. Hän on kirjoittanut useita aikuisten- ja lastenromaaneja, tv-sarjoja ja journalistisia tekstejä. Tänä syksynä häneltä ilmestyy elämäkertateos Vilkkumaa, jonka Miina on tehnyt yhdessä muusikko Maija Vilkkumaan kanssa.

Kurssi sopii hyvin ensimmäiseksi tutustumiseksi kirjoittamisen maailmaan. Sen puitteissa voi myös kirjoittaa tavoitteellisesti ja kehittää omaa ilmaisua.

Kurssi toteutetaan sähköpostilistalla. Materiaaliin ja tehtäviin voi tutustua itselle sopivaan aikaan ja suorittaa kurssin omassa tahdissa. Sovitut päivystysajat tarjoavat mahdollisuuden keskusteluun opettajan ja muiden kurssilaisten kanssa: Opettaja antaa tehtävät maanantaina klo 17-19. Osallistujat, jotka haluavat opettajalta palautteen, toimittavat tehtävät torstaihin mennessä ja opettaja lähettää niistä palautteen sunnuntaina klo 17-19.

Ilmoittaudu kurssille 8.9.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi. Kurssille voidaan ottaa enintään 10 osallistujaa. Kurssin hinta on Kulttuuripalvelun jäsenille 40 e ja ei-jäsenille 65 e.

Järjestäjät: Näkövammaisten Kulttuuripalvelu, Näkövammaisten kirjastoyhdistys ja Sivis-keskus