Siirry pääsisältöön

Kajastus-lehti muuttui mak­sut­to­mak­si verk­ko­leh­dek­si

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry:n Kajastus-lehti muuttui vuoden 2023 vaihteessa kaikille avoimeksi ja maksuttomaksi verkkolehdeksi. Samalla painetun Kajastus-lehden tekeminen lopetettiin. DigiKajastusta julkaistaan vielä vuoden 2023 ajan.

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry:n julkaisema painettu Kajastus-lehti lopetettiin vuoden vaihteessa. Kajastus-verkkolehti muuttui samalla kaikille avoimeksi ja maksuttomaksi. Maksullinen ja kirjautumista vaativaa DigiKajastusta julkaistaan vielä vuoden 2023 ajan. Sen jälkeen tilattava lehti liitetään osaksi kaikille avointa ja maksutonta Kajastus-verkkolehteä. Verkkolehti löytyy osoitteesta www.kajastuslehti.fi

Saavutettavasta Kajastus-lehdestä löytyy jatkossakin tuttuja aineistoja, kuten Mauri ja Mustis -sarjakuva, Näkövammaisten Kulttuuripalvelun kirjailijavierailut sekä monet kulttuuria ja kirjallisuutta sisältävät jutut. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa: maaliskuussa, kesäkuussa, syyskuussa ja joulukuussa. Sen lisäksi ajankohtaisia ja kiinnostavia juttuja julkaistaan sivuilla muulloinkin.