Siirry pääsisältöön

Luovan kir­joit­ta­mi­sen ke­vät­kurs­si 31.3.-9.6.2024

Kirjoittamisen kevätkurssin opettaja on kirjailija Laura Paloheimo.

 

Aika: 31.3. klo 17 – 9.6.2024 klo 19

Paikka: Sähköpostilista ja Google Meet


Kirjoittamisen kevätkurssilla tehdään luovan kirjoittamisen harjoituksien lisäksi intuitiivisen kirjoittamisen harjoituksia ja tutustutaan helppoihin luovuutta ylläpitäviin sanataideharjoituksiin.

Kurssi sopii sinulle, jota kiinnostaa kirjoittaminen, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa ja miten. Myös kokeneet kirjoittajat hyötyvät luovuuden hellästä herättelystä.

Kurssi järjestetään sähköpostilistalla. Laura Paloheimo- Ulkoinen linkki- Ulkoinen linkki esittelee uuden tehtävän sunnuntai-iltana. Kurssilaiset palauttavat harjoitustyönsä keskiviikkoon mennessä ja saavat lyhyet palautteet tehtävistä perjantaina. Tehtävien tekeminen on vapaaehtoista, mutta jos osallistuja haluaa niistä palautteen, määräaikaa on noudatettava. Kurssin alussa, keskivaiheilla ja lopussa järjestetään Google Meet -tapaaminen. Tapaamiset tukevat ryhmäytymistä ja niissä on mahdollista vaihtaa vapaasti ajatuksia kurssiin liittyvistä asioista.

Ilmoittaudu kirjoittamisen keväiselle verkkokurssille 21.3. mennessä sähköpostitse osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi. Kurssin hinta on Kulttuuripalvelun jäsenille 40 e ja ei-jäsenille 65 e.

Järjestäjät: Näkövammaisten Kulttuuripalvelu, Näkövammaisten kirjastoyhdistys ja Sivis-keskus