Siirry pääsisältöön

Nä­kö­vam­mais­teat­te­rin kuunnelma myytävänä

Näkövammaisteatteri tarjoaa ensi-illan sijasta jännityskuunnelman, joka tulee myyntiin huhtikuun 25. päivänä.
Mustavalkoinen piirretty kuva kiharatukkaisesta nuoresta naisesta, jolla on huolestunut ilme.

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu on tuottanut yhdekänosaisen jännityskuunnelmasarjan, jonka voi ostaa 25. huhtikuuta alkaen.

Kuunnelman tuottamista ovat tukeneet Näkövammaisten kirjastoyhdistys ja Tukilinja.

Kuunnelmasarjan nimi on Kellot soivat kuolemaa. Huikean jännittävän sarjakuunnelman tapahtumat sijoittuvat enimmäkseen 1800-luvun Englantiin.

Kuunnelman perushinta on 20 euroa. Lisäksi ostettavissa ovat 35 ja 50 euron hintaiset kannatusversiot. Kuunnelma ei tule saavutettavuuskirjasto Celian valikoimiin eikä millekään kiinteälle palvelimelle ilmaiseksi ladattavaksi.

Tilausohjeet löytyvät uutisen lopusta.

Kuunnelmasarja kertoo nuoresta, Suomessa nykyajassa elävästä Sariannasta, jonka elämä tuntuu olevan umpikujassa. 

Suhde avomieheen päättyi ikävästi, eikä nyt ole töitäkään. Iloa hänelle tuottavat viktoriaanisen ajan englantilaiset romaanit. Sarianna haaveilee aikamatkasta ja tapaturman yhteydessä hän siirtyy cornwallilaiseen kylään vuoteen 1883.

Siellä hän päätyy Bellwood Manor -kartanoon auttaakseen onnetonta Brenda-neitoa. Päällisin puolin Brenda elää hienon naisen toive-elämää, mutta kotona on synkkä tunnelma. Vähitellen Sarianna joutuu itse hengenvaaraan. Ja vaikka henki säästyisi, niin pääsisikö hän koskaan kotiin?

Kuunnelman on käsikirjoittanut ja ohjannut Jännärijoutsenista tuttu Anne Huttunen. Äänisuunnitteluryhmään kuuluvat Konsta Suurhaukka, Riikka Hänninen, Kari Torvinen ja Harri Voutilainen.

Rooleissa näyttelevät Anne Huttunen, Riikka Hänninen, Hannele Janhonen, Ulla Jensen, Sari Karjalainen, Jarski Kivinen, Mikko Laakso, Terhi Laaksonen, Luna Lehtonen, Satu Linna, Virpi Paananen, Tanja Rantalainen, Konsta Suurhaukka, Ari Talja, Marianne Tenhami, Kari Torvinen ja Harri Voutilainen.

Äänitys ja tekninen toteutus ovat Jarno Patalan ja tuotekuvan on piirtänyt Milka Turunen.

Kuunnelmaa voi tilata kolmella tavalla:

1. Tilaaminen verkkokaupan kautta:
Mene osoitteeseen https://holvi.com/shop/jooseojala- Ulkoinen linkki
Lisää tuote "Kellot soivat kuolemaa" ostoskoriin ja seuraa verkkokaupan ohjeita. Ostotapahtuman loppuun suoritettuasi saat Holvilta sähköpostiisi kuunnelman kuuntelulinkin sekä kansikuvan sisältämän viestin. Tuote ilmestyy verkkokauppaan kuunnelman julkaisupäivänä 25.4.2024

2. Sähköpostitilaus:
Lähetä vapaamuotoinen tilausviesti osoitteeseen tanja.rantalainen(at)kulttuuripalvelu.fi- Ulkoinen linkki. Saat Tanjalta maksutiedot ja maksun suoritettuasi kuuntelulinkin. Tilauksia otetaan vastaan 25.4. alkaen.


3. Tilaa kuunnelma fyysisenä CD-levynä:
Kuunnelman voi tilata myös CD-levyn muodossa. Tee ennakkotilaus Kulttuuripalveluun viimeistään 17.4. Levypainos otetaan tilausmäärän mukaan ja hintaan lisätään postimaksu, jos tilaaja ei voi hakea kuunnelmaa Kulttuuripalvelun toimistolta.


4. Tilaa lahjaksi: Kuunnelman voi tilata lahjaksi tekemällä sähköpostitilauksen Kulttuuripalveluun kohdan 2 ohjeiden mukaisesti. Toinen vaihtoehto on tehdä tilaus Holvi-kaupasta ja välittää sieltä saatu kuuntelulinkki lahjan saajalle.

Kuunnelman kuuntelulinkin tai fyysisen CD-äänitteen välittäminen eteenpäin muuten kuin lahjatilausten yhteydessä ei ole sallittua.

Kuva: Milka Turunen

Mustavalkoinen piirretty kuva kiharatukkaisesta nuoresta naisesta, jolla on huolestunut ilme.